hair-hairdressers.com
El lloc conté una llista dels millors perruquers


Hair Hairdressers.com : La professió de la perruqueria és un sector extremadament competitiu, on per poder sobreviure a la ferotge competència has de ser capaç d'inventar alguna cosa nova. La perruqueria escolta/clients i els aconsellen els pentinats de pèl més adequats per millorar la seva cara. És un consultor de bellesa real. Per captar nous clients la perruqueria pot oferir-te en certs dies laborables de preus reduïts, però, sempre prestant especial atenció a la qualitat. A més de treballar com a empleat, fins i tot es pot pensar en iniciar un negoci d'aspecte potser una parella independent. També hi ha diferents fires (com cosmoprof) on els professionals poden experimentar de primera mà les últimes tendències en moda de cabell i presentar-les en els seus salons. Juntament amb la perruqueria ofereix diversos serveis com el rentat de cabells, permanent o altres tipus de tractaments. Ha de ser capaç de diversificar suficientment la varietat de serveis oferts de manera que es pugui satisfer qualsevol requeriment del client. Per a la gestió del cabell, a més de ser preparats tècnicament, una perruqueria ha de tenir un bon sentit de negoci; ha de ser hàbil en la gestió dels seus clients. En altres paraules, ha de ser hàbil per entendre el que els seus clients volen i personalitzen l'oferta. Finalment, les vendes de diversos productes, per tal d'augmentar els ingressos, la perruqueria sovint ven diversos tipus de productes per al cabell o per al cos, com ara xampú, Balsamo o esprais. Ell sap molt bé els productes que ven i és capaç de proporcionar assessorament sobre el seu ús i conservació.

Gossip & News
22 Nov 19
Keith Harris

Find put the latest hair collection, called “Manipulated Beauty”, made by Keith Harris, international hairstylists from UK.

Ph: Daria Belikova
MUA: Darya Kholodnykh

hair-collections

22 Nov 19
Hairkrone

This collection is inspired by the Z generation, recreating urban characters from different cultural backgrounds by prioritizing the image they convey through their profile on social networks.

Ph: David Arnal
MUA: Hairkrone
Stylist: Visori FashionArt

hair-collections

22 Nov 19

This collection combines ultra contemporary interpretations of ‘the classic’ cuts and styling with utility accessories. Worn by strong beautiful women embodying exaggerated femininity inspired by the super models the of the 90s.

Ph: Danny Baldwin
MUA: Neringa Bige

hair-collections

21 Nov 19
DiBiaseHair: promo BLACK

DiBiaseHair, azienda di S. Antimo (Napoli) specializzata nelle hair extension, offre prodotti inimitabili e di alta qualità.

Promo Black Friday – 22%

Inserendo il coupon sconto BlackFriday19 direttamente nel carrello sul sito www.dibiasehair.com avrai diritto ad uno sconto del 22% su tutti i prodotti della DiBiaseHair!

21 Nov 19
salone-alessandra-logo

SALONE ALESSANDRA, noto salone di San Donà di Piave (VENEZIA), ti invita a scoprire la nuova collezione SPEECH realizzata in collaborazione con Art Hair Studios, partner Wella.

Il leitmotiv dell’intera collezione è la parola che abita i pensieri, le emozioni e le fantasie di tutti noi. I capelli esprimono in libertà il nostro modo di essere e comunicano agli altri chi siamo e cosa vogliamo.

Ph: Zatac
Products: Wella Professionals, System Professional,
Professional Sebastian, Seb Man, Nioxin, OPI.
Mood, Set Design e Copy: Mind Store di Anna Perghem

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hair Hairdressers.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hair Hairdressers.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Hairdressers.com, revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Hair Hairdressers.com, cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Hair Hairdressers.com, hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Hair Hairdressers.com, cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Hair Hairdressers.com, cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Hair Hairdressers.com, llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Hair Hairdressers.com, revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Hair Hairdressers.com, novetat à, cabell

X

privacy